Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Verket i Karlstad utsedd till Årets Klubb 2016

Under februari har klubbesökare över hela landet kunnat rösta på sitt favoritställe bland 639 olika klubbar. Verket kammade hem 561 röster av närmare 2 000 totalt i tävlingen. På andra plats kom 2014 års vinnare Kafé de Luxe i Växjö med 384 röster, och på tredje plats Systrarna Grimh i Halmstad med 206 röster.

– För oss som äter, sover och andas Verket känns det otroligt härligt att det inte var en engångsföreteelse att bli framröstad till Sveriges bästa klubb. Vi vill därmed passa på att tacka alla i vårt team och även alla gäster som gjort detta möjligt! säger Martin Hygård, nattklubbschef på Verket, Nöjesfabriken AB.

– Vi ser oss själva som en modern nattklubb som ständigt jobbar hårt för att ligga i framkant av utvecklingen. Både i teknik och produktion, men även inom musik och service. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntan. Ingen kväll är ordinarie hos oss, svarar Martin Hygård.

Priset för Årets Klubb delas ut av Sami (Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation) till den klubb som skapar den bästa upplevelsen för danssugna besökare, som samtidigt spelar schysst musik och ser till att musiker och artister får betalt för sitt arbete.

– Musiken är oerhört viktig för oss och vi siktar givetvis på att vinna nästa år igen, avslutar Martin Hygård.

För mer information kontakta:

Martin Hygård, nattklubbschef Verket, Nöjesfabriken AB, 070 936 00 10

Ann Rosenberg, försäljningschef, Sami, 08 453 34 14

Annika Hiltunen, kommunikationschef, Sami, 0730 44 94 09