Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Hjälp oss att hitta våra saknade vänner!

Hjälp oss att hitta våra saknade vänner!

Vi har pengarna, men saknar SAMI-listan. Just nu har finns det ersättningar att fördela på 3 529 spår som saknar kompletta SAMI-listor. Är du en av dem som har pengar hos oss eller känner du någon vi söker?

Sami har samlat in pengar för låtar som har framförts offentligt, men vi hittar inte alla medverkande och kan därför inte betala ut dem. Genom att fylla i en SAMI-lista och skicka in till oss kan du och dina musikervänner få ut era ersättningar.

Här hittar du låtar som saknar hela eller delar av SAMI-listan. Det kan exempelvis saknas uppgifter om gitarristen, några som körade eller helt enkelt information om alla medverkande.

Har du varit med på någon av låtarna eller känner du någon som saknas? Under fliken SAMI-listan kan du enkelt registrera dina låtar eller logga in på Mina Sidor, så ser du din repertoar. Gör ändringarna innan den 15 augusti så hinner de behandlas innan utbetalningen i september.

Hjälp oss att hitta våra saknade vänner – så att vi kan se till så att pengarna hittar hem!