Meny

Under mars har klubbesökare över hela landet kunnat rösta på sitt favoritställe bland cirka 700 olika klubbar. Biff Grill & Bar knep, för första gången, första platsen i år med 25 % av rösterna. På andra plats kom Systrarna Grimh i Halmstad med 17 % av rösterna och på tredje plats med 14 % av rösterna kom Mats & Karin Musik och Möten i Älandsbro.

– Att vinna priset Årets Klubb känns fantastiskt roligt! Det är en bekräftelse till vår fantastiska personal att de gör ett bra jobb och vi gör mycket rätt i vår hårda satsning på att sätta ”Älsklingstuna” på nattklubbskartan säger Mats Andersson, Nöjeschef på Biff Grill & Bar i Eskilstuna

– Jag tror verkligen på att erbjuda något för alla åldrar, gammal som ung. Vi har delat upp stället i olika delar med livescen, två dansgolv, samt två restauranger, allt under samma tak, vilket gör att gästen har stor valfrihet fortsätter Mats Andersson

Priset för Årets Klubb delas ut av Sami (Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation) till den klubb som skapar den bästa upplevelsen för danssugna besökare, som samtidigt spelar schysst musik och ser till att musiker och artister får betalt för sitt arbete.

– Musiken har väldigt stor betydelse! Det är A och O för att tillfredsställa våra gäster och se till att alla får en bra upplevelse när de besöker oss avslutar Mast Andersson.