Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Begränsade telefontider för kunder i början av juni

Begränsade telefontider för kunder i början av juni

I mitten av juni byter vi affärssystem. Det innebär att vi kommer att ha begränsad tillgänglighet på telefon och mejl från den 11 juni till den 15 juni då systembytet pågår. Det gäller bara dig som är musikanvändare och har frågor om till exempel musikavtal och fakturor. Medlemsservice telefontider påverkas inte av systembytet.

Vi tror och hoppas att det inte kommer att märkas allt för mycket för dig som har musikavtal med Sami. Fakturorna kommer att se ut som tidigare, men under en övergångsperiod kommer det inte gå att logga in på Mina Sidor (gäller bara Kundinloggningen, artister och musiker kan logga in som vanligt).

Det nya affärssystemet medför många nya rutiner för oss och därför vill vi be om överseende med att vår svarstid kan vara lite längre än vanligt under den här perioden.