Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Grattis Villa Strömpis, vinnare av Årets Klubb 2018!

Årets Klubb delas ut av SAMI för sjätte året i rad för att uppmärksamma de klubbar som spelar schysst musik och som bidrar till att artister och musiker får betalt för sitt arbete. SAMI har över 400 ansluta klubbar som spelar schysst musik för sina besökare och det är något vi vill hylla.

Varför tror ni att Villa Strömpis är så populärt?

Villa Strömpis har som en övergripande strategi att alltid försöka utveckla upplevelser inne på klubben och jobbar hårt med att skapa unika kvällar där man anpassar underhållning och musik efter tilltänkt målgrupp. Under året växlar våra teman och vi har ett par unika koncept som slagit väl ut. Exempelvis en kroganpassad Allsång under sommarhalvåret.

 

Vad har musik för betydelse för Villa Strömpis?

Musiken är hjärtat i klubben och vår Resident DJ (Christopher Gothnier) har varit lojal sedan uppstarten 2008 och har ett engagemang för musik och trender inom musik som vi inte sett hos någon annan DJ eller musikansvarig i hela vår region. Det saknas motstycke av den lojalitet han visat.

 

Hur känns det att vinna Årets Klubb 2018?

Fantastiskt kul! Vi kommer fira detta med personalen. Det är de som gör all skillnad! Klubben är de som jobbar och varje veckoslut skapar vår härliga atmosfär.

 

 

 

Vill du vinna Årets Klubb nästa år? Surfa in på www.schysstmusik.se och se ifall din klubb finns med på kartan. Om du inte hittar ditt ställe, kontakta oss så hjälper vi dig.

 

För mer information kontakta:

Ann Rosenberg, försäljningschef, SAMI, 08 453 34 14