Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Ersta konferens & hotell vinner musikrådgivning av Lexter Ljuddesign

Foto: Camera Lucida

Grattis till vinsten, hur känns det?
– Tack så mycket, det känns jättebra! Jag är glad över att just vi har vunnit en musikrådgivning.


Varför ville ni vinna en rådgivning?

– Vi har en stor bredd på vår verksamhet. Våra gäster är allt ifrån övernattande hotell- och konferensgäster till ätande och festande gäster i vår restaurang och festvåning. I vissa fall så möter våra gäster bara en del av verksamheten medan andra tar del av hela vårt erbjudande. Ibland så är det dessutom samma lokaler som används till skilda typer av verksamhet under olika tid på dygnet.

– Vi arbetar kontinuerligt med att skapa en röd tråd för gästen. Men när det kommer till ljud och musik så har vi ingen plan. Här är jag övertygad om att det finns mycket att göra. Rådgivningsvinsten kom som en sen julklapp.


Hur använder ni musik idag?

– Idag använder vi inte musik över huvud taget i våra lokaler. Festvåningen är naturligtvis ett undantag i och med att gästerna nästan alltid har musik i någon form.


Vad tror du att rätt musikval kan göra för Ersta konferens & hotells verksamhet?

– Jag tror att ett strategiskt musikval dels kan fungera som förstärkare av hur vi vill att vårt varumärke ska uppfattas. Dels stödja våra gäster i de ärenden som de har när de besöker oss. Till exempel inspirerande och uppiggande musik i anslutning till våra konferensrum, rogivande musik vid hotellrummen samt skön, peppande musik på vår stora terrass under sommarmånaderna.

– Den stora utmaningen för rådgivarna blir nog att komma med förslag som passar en modern verksamhet i historiska lokaler och med en stark identisk tillhörighet både till området och till Ersta Diakonisällskaps historia och värdegrund. Där får de allt något att bita i!