Meny

De som svarat motsvarar SAMI:s medlemmar rent statistiskt, till exempel var 24 procent av de som svarade kvinnor och 76 procent män, och åldern på de som svarat motsvarar på ett ungefär åldersfördelningen bland våra medlemmar. Av de som svarat är 34 procent soloartister eller gruppmedlemmar och 41 procent musiker.

Svar på frågan ”Vilken roll passar bäst in på dig??”

Nästan alla som svarat vill att vi fortsätter med medlemsträffarna, och vi är extra glada att de som redan varit på någon av träffarna gärna kommer igen. Nära nog hälften av alla som svarat är positiva till föreläsare på träffarna och många vill då gärna att vi har en producent som gästföreläsare, så det ska vi göra vårt bästa för att ordna. På frågan om vad man skulle vara intresserad av att få veta mer om står SAMI:s fördelningssystem högst på listan, tätt följd av utlandsersättning och SAMI-listan. Vi har därför redan börjat jobba med att ta fram bättre informationsmaterial och kan under tiden rekommendera att ta en titt på filmen om SAMI-listan (1:47 min).

Svar på frågan ”Vad är du mest intresserad av att få veta mer om?”

På frågan om vilka städer vi borde komma till fick vi mängder av förslag. Stockholm, Göteborg, Malmö sticker inte helt oväntat ut, men det är tydligt att vi är efterlängtade även på många andra platser. Vi har tagit till oss era synpunkter och inviger på direkten ett nytt sätt att ses. Har du vägarna förbi Örebro på söndag 20 oktober? Kom till vår första SAMI Meetup – en lite enklare version av medlemsträff som ger oss möjlighet att nå ute till ännu fler städer. Linda Holmgren, artistansvarig på SAMI, möter upp, svarar på frågor och berättar mer om hur vi jobbar.
Anmäl dig här om du vill komma →

I mitten av november kommer nästa chans att ses, då blir det på Nalen i Stockholm. Håll utkik här på sami.se efter mer information – hoppas vi ses!

Svar på frågan ”Vilka städer tycker du att vi borde komma till?”