Meny

Ännu mer jul!

Med bara några veckor kvar till jul presenterar vi vår andra alternativa jullista för optimal julkänsla, men med mer variation! Veckans jullista är kurerad av ingen mindre än populärkultursexperten och journalisten Jan Gradvall…

Julmusik för Jan är musik som får en att känna sig som James Stewart i Hollywood-klassikern ”Its a wonderfullife”, och han har omsorgsfullt valt ut sina favoritlåtar samtidigt som han försökt undvika de allra mest sönderspelade sångerna och lagt in några nya.

”Jag inte om jag hatar att älskar jullåtar eller om jag älskar att hata jullåtar, men jag har alltid varit besatt av dem.”

För dig som vill fira en lugn och rofylld jul är Jans jullista ett måste. Spellistan går i ett lugnt, stämningsfullt tempo och enligt Jan själv så är låtarna så bra att de fungerar även mitt i sommaren.