Meny

Den här gången kommer pengarna från Brasilien, Litauen, Schweiz, Spanien, Paraguay, Panama, Peru, Chile, Irland, Polen, Nederländerna, Italien, Grekland, Kanada, Tyskland, Sydafrika, Serbien, Japan, Belgien, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Tjeckien.

Du vet väl att SAMI betalar ut dina utlandsersättningar utan några kostnadsavdrag för administration eller kommission. Det innebär att du erhåller 100 procent av den ersättning som samlats in i andra länder för din räkning och som, enligt SAMI:s avtal med utländska organisationer, betalas till SAMI för vidare betalning till dig.

SAMI:s internationella avtal täcker idag musikanvändningen i 51 länder vilket innebär att SAMI är den utövarorganisation som globalt har flest aktiva internationella avtal på utövarområdet – det är vi väldigt stolta över!