Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Hallå där: Marcus på Försäljning & Marknad

Bland annat hjälper han kunderna att förstå hur de kan använda musik för att stärka sin verksamhet och varför artister och musiker har rätt till ersättning när deras musik används i offentliga miljöer. Han tar också kontakt med potentiella kunder för att sälja in vår repertoar med högkvalitativ och obegränsad musik.

Marcus är dessutom ett riktigt stort fan av musik, går ofta på konserter och anordnar sin alldeles egen festival!

Vad är det bästa med musik?
– Det bästa med musik är att vi känner oss levande när vi lyssnar på musik, det tar fram känslor inom oss, oavsett om det är glädje eller sorg. Musik kommunicerar direkt med våra känslor likt ingenting annat. Det stärker vår gemenskap och är en viktig byggsten i vår existens och tillhörighet!

Tack Marcus, för att du brinner för musiken!