Meny

Kanske har en klubb du brukar gå till kört musikquiz digitalt? Eller så har en restaurang du gillar börjat köra hem maten i stället för att ha sittande gäster? Eller vet du andra initiativ som gjort vardagen lite roligare? Tipsa oss i formuläret nedan  och hjälp oss hitta Årets Initiativ!

 

 

Verksamheten ska ha ett aktivt musikavtal hos SAMI för att kunna vinna utmärkelsen.

Vi fick chansen att ställa några frågor till Fredrik Eriksson för att få veta mer om hur de hanterat pandemin och restriktionerna. Låt dig inspireras av intervjun med Fredrik Eriksson om hur Långbro värdshus lyckades vända Coronakrisen till något positivt.

RnB-artisten och rapparen Alexander “Newkid” Ferrer såg i vintras fram emot en intensiv vår och sommar. En storslagen spelning på Berns och ett albumsläpp följt av en sommarturné väntade. Sedan kom Corona och Newkid fick – precis som många andra – ställa in…