Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Hallå där: Jackie på Internationella Relationer

Jackie har också ett stort musikintresse, hon spelar piano, sjunger i kör, lyssnar mycket på klassisk musik och går ofta på konserter. Även innan hon arbetade på SAMI jobbade hon med musik, som turnéproducent för symfoni- och kammarorkestrar i hemstaden London.


Vad är det bästa med ditt jobb? 

– Att arbeta internationellt innebär att man kommer i kontakt med många olika kulturer. Trots att vi alla jobbar mot samma mål har vi olika förutsättningar och olika sätt att arbeta. Att kunna få relationen att fungera bra mellan SAMI och ett annat sällskap, oberoende av dessa olikheter, är både lärorikt och mycket tillfredsställande. På så sätt kan vi se till att våra medlemmar får de ersättningar de har rätt till från hela världen.

Tack Jackie, för du hjälper artister och musiker att få den ersättningen de har rätt till!