Meny
  sami.se » Nyhet »
 • SAMI söker Teknisk Projektledare/Produktägare

Om SAMI:

SAMI, Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation, är en kollektiv upphovsrättsorganisation som samlar in ersättningar från företag och verksamheter som spelar musik offentligt. Alla som har medverkat på en inspelning som exempelvis spelas på radio, i restauranger eller på gym, kan få betalt för sitt arbete. När någon ansluter sig till SAMI får de i uppdrag att bevaka, tillvarata och administrera deras rätt till ersättning när inspelningarna används.

Som vår nya Tekniska Projektledare/Produktägare på avdelningen Digitala lösningar & IT får du möjlighet att vara med och styra och påverka var SAMI är på väg när det gäller digitala plattformar. Du arbetar med moderna tekniker och hjälpmedel. Avdelningen jobbar väldigt tätt ihop med slutanvändare.

Du får spendera dagarna med trevliga kollegor och i en arbetsmiljö som präglas av en öppen attityd, en genuin känsla av att vilja bidra och jobba för någonting bra.

Din roll:

Ditt huvudansvar blir att säkerställa att SAMI:s digitala externa verktyg följer den digitala strategin gentemot kunder och medlemmar. Du leder projekt, säkerställer att projekten har de resurser som behövs och eskalerar behov som inte är tillgodosedda. Du kommer också att agera Produktägare för något eller några system.

SAMI:s mål är att vara en framåtlutad IT-leverantör gentemot sina partners. I den visionen blir du en väldigt viktig medarbetare.

Du kommer att få arbeta med:

 • Projektledning och implementering av digitala lösningar
 • Produktägarskap, förvaltning och utveckling av befintliga digitala plattformar och lösningar
 • Att röra dig mellan teknik och användare
 • Att vara den sammankopplande länken mellan interna utvecklare, externa partners och interna intressenter
 • Att ta fram egna lösningar och vara proaktiv kring digitala utmaningar och lösningar
 • Medverka i testning av system och koncept

Vi tror att du:

 • Har arbetat som teknisk projektledare minst 2 år
 • Har eller haft rollen som produktägare
 • Är bekväm i ett agilt arbetssätt
 • Arbetat i gränslandet mellan teknik och användare
 • Har erfarenhet av/är bekant med WordPress, PHP, Javascript, SQL, .NET, molnlösningar, Google Analytics eller liknande

Kanske har du också:

 • Intresse för interaktionsdesign
 • Erfarenhet av verktyg för att rita flödesscheman och gränssnitt
 • Erfarenhet av Business Intelligence-lösningar
 • Egen utvecklarerfarenhet

För att trivas i denna roll tror vi att du är en självgående person. Du har ett tydligt affärsperspektiv, är pragmatisk och pedagogisk. Du är bra på att både sätta i gång och avsluta projekt, att ro saker i hamn. Vi tror att du är analytisk och transparent samt har förmågan att se nya lösningar.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Stockholm. Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten hanteras av Sara Fäldt Ekroth, sara@plett.se

Sök tjänsten här →