Meny

Tanken att ha SAMI:s kontor på Nalen har funnits länge eftersom SAMI äger fastigheten och verksamheten som pågår i huset, men det har inte varit praktiskt möjligt. Under pandemin förändrades saker och vi lärde oss, precis som många andra företag och organisationer, att det fungerar bra att jobba på distans. För SAMI:s del innebär det att vi inte har behov av lika stor kontorsyta, vilket ändrade förutsättningarna.

Att det gick att kombinera ett stambyte med ombyggnation för SAMI:s kontor gjorde att det blev ekonomiskt fördelaktigt att genomföra omstruktureringen i fastigheten och flytta SAMI till Nalen. Vi passade också på att göra en välbehövlig renovering av Nalens eget kontor.

Att flytta SAMI till Nalen skapar en bättre ekonomi för hela koncernen. För SAMI:s del blir kontoret mycket billigare än vårt nuvarande kontor på Södermalm. För fastighetsbolaget Nationalpalatset innebär SAMI som hyresgäst en kraftig förstärkning av ekonomin. Det ger i förlängningen bättre förutsättningar för mer pengar till SAMI:s anslutna och medlemmar.

Från och med den 16 januari 2023 hittar du alltså oss på Regeringsgatan 74. Välkommen!