Meny
    sami.se » Story »
  • Hej Nathalie, ny utbildningskoordinator på SAMI

Berätta om dig själv!

Jag är nyfiken av mig vilket säkert är en anledning till att jag jobbar med det jag gör. Jag har provat en uppsjö av olika sporter, allt från kampsport till yoga, och något år tog jag grönt kort i klättring och åtta veckor senare hade jag i stället börjat med Brasiliansk Jiu-jitsu. Jag bor på Södermalm i Stockholm och har en störtskön hund som heter Larry.

Vad ska du göra på SAMI?

Jag kommer att jobba med att bygga upp utbildningsverksamheten på SAMI. Vi ska ha ett brett utbud av utbildningar till medlemmar, potentiella medlemmar och utbildare med syftet att bredda kunskapen kring artisters och musikers rättigheter, musikbranschens ekosystem och hur SAMI fungerar. Jag vill att medlemmarna ska känna nyttan med att gå våra utbildningar, det ska vara enkelt att förstå innehållet och det ska finnas en variation i hur man kan tillgå ny kunskap.

Vad har du jobbat med innan?

Jag brukar beskriva min bakgrund och kompetens som en schweizisk armékniv, där jag jobbat med att skriva manus till digitala utbildningar, projektleda utbildningsproduktioner och arbetat med att bygga strukturer kring lärande. Efter att arbetat både på beställar- och leverantörssidan har jag god förståelse för de behov och de utmaningar som kan finnas vid framtagande av nya utbildningar som ska nå ut till en bred målgrupp.

Har du något speciellt musikminne du vill dela med dig av?

Fete de L’humanite, en festival i norra Paris där Lauryn Hill uppträdde live, var en sann upplevelse!

Välkommen Nathalie!