Meny
    sami.se » Nyhet »
  • SAMI söker fullstackutvecklare (Node.js)

Vi erbjuder dig

  • Varierande vardag med stort inflytande och påverkansmöjlighet tillsammans med högt engagerade kollegor
  • Arbeta i nära samarbete tillsammans med ett team som präglas av en stark gemenskap och öppenhet
  • Arbeta hos en unik arbetsgivare med ett meningsfullt uppdrag utan vinstintresse
  • Bli en del av en internationell musikbransch under ständig utveckling där du gör skillnad för alla musiker vars låtar spelas i hela världen

Det här gör du hos oss

Som fullstackutvecklare med tyngd på backend blir du involverad i flera spännande projekt och initiativ för ny- och vidareutveckling av komplexa och egenutvecklade system. Vår tekniska miljö består bl.a. av: Node.js, Typescript, SQL, Vue, React, ElasticSearch och AWS. Hos oss kommer du bland annat:

  • Arbeta med utveckling av interna system för hantering av musiker och artister, låtar och speltid, beräkning av ersättningar och utbetalningar, samt externa tjänster såsom medlemswebb och medlemsapp
  • Arbeta med hantering, matchning och strukturering av stora mängder data från olika nationella och internationella källor
  • Utveckla integrationer med internationella system och samarbeta med externa partners

Ditt team och arbetsplats

SAMI är en organisation med ca 35 anställda där du blir en del av vår växande IT-avdelning. Vi är i dagsläget 7 personer där dina närmaste kollegor består av andra utvecklare, testare och produktägare. Vi arbetar i nära samarbete med varandra och ut mot hela verksamheten och andra samarbetspartners. Hos oss möts du av en prestigelös och öppen kultur där du blir involverad i helheten och uppmuntras att vara kreativ och dela med dig av dina idéer och förslag. Vi arbetar delvis remote men träffas gärna på kontoret centralt i stan för mobprogrammering, tekniska diskussioner och för att umgås.

Mer om dig

För att trivas i rollen tror vi du har några års erfarenhet som backendutvecklare gärna inom Node.js. Du ser att du framåt vill jobba med fullstack och komplexa system som hanterar stora datamängder. Teknikmässigt har du arbetat med Node.js och SQL och har erfarenhet av att sätta upp och driva infrastruktur i molnbaserade tjänster, meritande är erfarenhet av AWS. Har du även arbetat med ElasticSerach och frontend-ramverk som Vue eller React är det ett plus!

Personlighetsmässigt trivs du att samarbeta tillsammans med andra där du gärna bidrar med egna tankar och initiativ. Vidare är du nyfiken och trivs i en komplex miljö, och du har lätt för att växla mellan detalj- och helhetsperspektiv.

Tror du att tjänsten skulle passa dig? Ansök här →

 

Vid frågor om tjänsten hänvisar vi till Ada Digital:
Hilding Herrström
hilding.herrstrom@adadigital.se
076 722 24 19