Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Let’s GET LOUD! SAMI bjuder in till musikkonferens

Konferensdagen, som fått namnet Get Loud, är tänkt som en plattform för utbildning och nätverkande för SAMI:s medlemmar. I programmet hittas panelsamtal med branschprofiler, debatter om aktuella branschfrågor, workshops och olika aktiviteter för att knyta nya kontakter i branschen.

Get Loud riktar sig i första hand till SAMI:s medlemmar, men ska också fungera som en knytpunkt för musikbranschen och skapa möjligheter till nätverksbyggande och kompetensdelning. Evenemanget är kostnadsfritt för besökare och SAMI välkomnar artister och musiker, representanter från svenska och internationella musikorganisationer, musikdistributörer med flera.

– Vi är stolta över att ha arbetat för artisters och musikers rättigheter och möjligheter i 60 år och firar med att öppna upp hela Nalen för både våra medlemmar och musikbranschen för en dag. Med Get Loud vill vi skapa möjligheter att knyta värdefulla kontakter och få handfasta verktyg och insikter så att artister och musiker ska kunna fortsätta utvecklas i sina karriärer. Det är inte bara bra för våra medlemmar, det är något vi ser som stärkande och framåtdrivande för hela branschen, säger Stefan Lagrell, vd på SAMI.

Inträdet till Get Loud är kostnadsfritt men antalet platser är begränsade.

Läs mer om programmet och anmäl dig här →