Meny

Vi erbjuder dig

  • Arbeta för en organisation utan eget vinstintresse med målet att ge artister och musiker de bästa förutsättningarna att lyckas i sin karriär
  • En arbetsplats som präglas av en stark gemenskap, prestigelöshet och öppenhet där vi hjälper varandra
  • Påverka och bidra till utvecklingen av digitala tjänster för våra medlemmar
  • Bli en del av en internationell musikbransch under ständig utveckling, där du gör skillnad för alla musiker vars låtar spelas i hela världen!

Det här gör du hos oss

Ditt huvudansvar blir att säkerställa att vi utvecklar och optimerar våra digitala tjänster för våra medlemmar så att de är effektiva, enkla att använda och ger ett mervärde som bygger medlemslojalitet.
Du kommer bland annat att få:

  • Delta i arbete med att ta fram vision och strategi för digitala tjänster
  • Driva arbete med produkt och tjänst genom hela dess livscykel, inklusive förvaltningsledning
  • Samla in och tillsammans med övriga intressenter prioritera behoven
  • Leda dagligt arbete med respektive produkts backlog, vilket innebär ett tätt samarbete med övriga verksamheten, systemutvecklare, externa konsulter och utförare

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör avdelningen Digitala tjänster & IT men kommer att jobba mycket nära alla delar av verksamheten. SAMI:s mål är att vara en kostnadseffektiv och modern organisation och i den visionen blir du en mycket viktig medarbetare. Vi har en generös remotepolicy men försöker ses på kontoret några dagar i veckan. Vi sitter i mysiga lokaler centralt i Stockholm på Regeringsgatan 74.

Mer om dig

Som vår nya produktägare får du möjlighet att vara med och styra och påverka SAMI:s arbete med våra digitala tjänster för artister och musiker. Du arbetar i gränslandet mellan verksamhet och IT och ser till att våra digitala tjänster är aktuella och relevanta och ger våra medlemmar bästa möjliga nytta och upplevelse av sitt medlemskap. Du har erfarenhet av produktutveckling och att skapa affärsvärde genom IT. Kanske har du tidigare haft rollen som produktägare eller liknande och är van att parera och prioritera olika initiativ, med fokus på att utveckla och förbättra digitala tjänster.

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person. Du har ett tydligt helhetsperspektiv på effekt och nytta, är pragmatisk och pedagogisk. Du är van att agera proaktivt och långsiktigt och är bra på att både sätta i gång och avsluta uppgifter. Du är analytisk och har en förmåga att se nya lösningar och kommunicera dessa på ett pedagogiskt sätt både till interna och externa intressenter.

Var med och se till så att alla artister och musiker som medverkar på låtar som spelas runt om i världen får rätt ersättning! Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänsten via Ada Digital här →