Meny
    sami.se » Nyhet »
  • SAMI Live Session med ASTA: Musik möter mode hos Grandpa

När artisters och musikers musik spelas offentligt har de rätt till ersättning, samtidigt som musik är avgörande för verksamheter. Därför arrangerar SAMI en livespelning i syfte att stärka relationen mellan musikutövare och verksamheter som använder musik. Listan på verksamheter som använder musik genom SAMI kan göras lång – allt ifrån frisörsalonger och gym till restauranger och klädbutiker.  

–  Genom SAMI Live Session lyfter vi fram musikens betydelse för atmosfären i en verksamhet, något som påverkar både kunder och personal positivt. Verksamheter kan teckna musikavtal och njuta av musikens många fördelar, samtidigt som artisterna får ersättning för att deras musik spelas offentligt. Vi vill skapa en plattform där det bästa av två världar möts, säger Ann Rosenberg, Head of Sales and Marketing på SAMI.  

Tidigare under året utsågs modekedjan Grandpa till årets vinnare av SAMI:s musikpris Guldnoten. Utmärkelsen tilldelas en verksamhet som använt sig av upphovsskyddad musik på ett kreativt och hållbart sätt för att driva verksamheten framåt. Kommande livespelning i butiken blir ett sätt att fortsätta utveckla varumärket med hjälp av musiken. På scen står sångerskan ASTA som är aktuell med senaste singeln CODEX.  

– Tillsammans med SAMI kan vi fortsätta skapa unika musikupplevelser i våra butiker. Vi är stolta över att få samarbeta med ASTA, en talangfull artist som har ett musikaliskt uttryck som utstrålar äkthet, värme och närvaro. Det blir en magisk sommarkväll i butiken som vi ser fram emot att dela med våra kunder, säger Kim Lindberg, Retail Team Leader på Grandpa. 

Information och anmälan:   

Spelningen sker i Grandpas lokal på Södermannagatan 21. Eventet startar kl. 18.00.  Inträdet är kostnadsfritt och öppet för allmänheten, men platserna är begränsade. Anmälan här.