Meny

Under den soliga torsdagskvällen samlades företagare, musikälskare, artister och branschpersoner i Grandpas butik på Södermalm. Det var en musikfylld miljö där det bjöds på svalkande dryck och korv från Grandpas egna korvvagn till tonerna av en dj. Huvudakten för kvällen var soul- och rnb-artisten Asta, tillsammans med sina talangfulla musiker, levererade ett intimt och personligt set. Både gamla favoriter och helt nya, osläppta låtar fick publiken att svänga med.

Grandpa har alltid haft musiken i sitt dna. Musik är en del av modekedjans identitet och de jobbar aktivt med att integrera musiken i butiksupplevelsen. Personalen på Grandpa är också engagerad i musikvalet, vilket skapar en trivsam atmosfär för både personal och kunder. Att Grandpa vann Guldnoten i år är ett bevis på deras passion för att förena mode och musik. Därför var det ett självklart val att arrangera första upplagan av SAMI Live Session på Grandpa!

Kolla in bilder från kvällen här: