Meny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priset

Utmärkelsen Guldnoten delas ut varje år och hyllar de verksamheter som använder musik på ett nytänkande och engagerande sätt. Musik som spelas i offentlig miljö kan bidra till att stärka verksamhetens varumärke, förhöja kundupplevelsen och skapa trivsel för personalen. Genom att ha ett musikavtal med SAMI och därmed spela musik av hög kvalitet bidrar de till ett mer hållbart musiksverige och stöttar svenska artister och musiker.

Så funkar det

Allmänheten kan nominera verksamheter som spelar musik i offentlig miljö och som de anser förtjänar att vinna Guldnoten. Därefter utser SAMI först tre nominerade, och därefter en vinnare. Vinnaren ska ha ett musikavtal med SAMI samt en noga genomtänkt musikstrategi som tillför något extra till verksamhetens kunder och personal. Vinnaren koras av SAMI i februari.

Kriterier

  • Verksamheten ska ha ett signerat musikavtal med SAMI
  • Verksamheten ska ha en genomtänkt musikstrategi för musik som spelas i offentlig miljö
  • Musiken ska bidra till att förhöja kundupplevelsen och skapa trivsel för personalen

Grandpa vinner Guldnoten 2023!

Helena, butikschef på Grandpas butik i Stockholm, tar emot priset för Guldnoten 2023 av Marcus Mihaylov, Key Account Manager på SAMI

Motiveringen lyder:
Med magiska melodier som genomsyrar deras verksamhet, skapar Grandpa en shoppingupplevelse som bjuder in till lekfullhet och gemenskap. Genom samarbeten med lokala artister, livespelningar i deras butiker och spännande spellistor kurerade av medarbetarna, har årets vinnare lyckats förena mode med musik på ett kreativt och hållbart sätt. Därför är det med stolthet som SAMI tilldelar Grandpa Guldnoten 2023.   

Läs hela nyheten här→

Tidigare vinnare

2022: Pinchos
2021: The Steam Hotel, Västerås
2020: Reimersholme Hotel, Stockholm
2019: Kafé de luxe, Växjö
2018: Villa Strömpis, Örebro
2017: Biff Grill & Bar, Eskilstuna
2016: Verket nattklubb på Nöjesfabriken, Karlstad
2015: Verket nattklubb på Nöjesfabriken, Karlstad
2014: Kafé de Luxe, Växjö
2013: Heaven Up Here på Restaurang Landet, Hägersten

 

Kontakt

E-post: info@sami.se