Meny




Musikavtal
Vi vill gärna veta om du spelar musik i din verksamhet och har därför skickat ett brev till dig med ett referensnummer. Fyll i ditt referensnummer här så hämtas dina uppgifter och du kan enkelt lämna ditt svar.

Spelar du musik i din verksamhet, så rekommenderar vi att du tecknar ett avtal med oss. Väljer du att spela musik utan avtal, kommer vi att besöka din verksamhet och debitera dig utifrån uppskattade uppgifter.

Redovisning
När det är dags att redovisa din musikanvändning har du kanske fått ett mejl av oss med en länk. Vi rekommenderar att du klickar på den länken – då behöver du inte fylla i alla uppgifter manuellt. Du kan självklart redovisa manuellt också. Redovisa här.

Faktura
Har du frågor om en faktura? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Utebliven musikredovisning

Din musikredovisning behövs för att vi ska kunna räkna ut hur mycket du ska betala i musikavgift. Uppgifterna ligger till grund för din faktura och behövs för att din musikavgift ska bli rätt.

Den som struntar i att skicka in sin redovisning eller skickar in den efter sista svarsdagen får istället en schablonberäknad faktura som baseras på uppskattade uppgifter. Dessutom tillkommer en administrativ avgift om 500 kr (exklusive moms).