Meny

Med vår nya utbildningssatsning Power Up kan du lära dig mer om hur du optimerar dina intäkter och lyckas i musikbranschen. Helt nytt är också en rejäl dos fina medlemsförmåner och möjligheten att knyta kontakter med andra artister och musiker, dina kollegor i musikbranschen. Låt oss presentera funktionerna som du hittar i appen:

Dina utbetalningar
Alla dina utbetalningar från SAMI finns samlade i appen och du kan granska dem på detaljnivå, antingen direkt i appen eller genom att ladda ner din specifikation. Kolla in vilka låtar som du har fått mest pengar för, eller från vilka länder och insamlingsområden pengarna kommer. Nu kan du för första gången se ditt saldo och följa från dag till dag hur det förändras inför kommande utbetalning. Du kan också se historiska data som hur mycket ersättning du sammanlagt har fått från SAMI och vilka länder som toppar din lista över tid.
Diskografi
I din diskografi visas alla de låtar som du medverkat på i en enkel och tydlig översikt. Sortera på album, låtar eller använd sökfunktionen för att snabbt få fram en låt, där kan du se vilka personer som medverkar och andra detaljer om låten. Saknar du något kan du lägga till en ny SAMI-lista direkt i appen. Du har klar överblick över både dina påbörjade SAMI-listor och vilka du har skickat in, så att du har full koll ända fram tills de syns i din diskografi.
Aktuellt
För att du alltid ska kunna hålla dig uppdaterad har vi samlat aktuella nyheter med branschinfo, SAMI-relaterade nyheter, blandade tips och matnyttig information för dig som är artist och musiker i appen.
Utbildning
Lär dig mer om dina rättigheter och möjligheter, vad du själv kan göra för att påverka dina intäkter och ta din yrkesroll som artist eller musiker till nya höjder. Här hittar du både korta och långa utbildningar inom till exempel upphovsrätt, metadata och olika slags avtal. Du kan också få bra tips om utbildningsmaterial från andra aktörer.
Medlemserbjudanden
Vi har samlat in förmånliga erbjudanden för dig som är SAMI-medlem. Allt ifrån studios, replokaler och utrustning, till faktureringstjänster och juridisk rådgivning. Kopiera och använd en enkel engångskod eller visa upp ditt medlemskort på plats – det hittar du så klart i appen.
Connect
Skapa en profil och gör dig tillgänglig, sök bland SAMI-medlemmar och hitta andra artister och musiker som vill knyta kontakter eller kanske är öppna för frilansuppdrag.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla appens funktioner och vi vill gärna höra vad du som använder den tycker. Vill du dela med dig av dina synpunkter och idéer – hör av dig till oss på feedback@sami.se. Tillsammans skapar vi nyttiga och roliga tjänster som underlättar din vardag som artist och musiker.