Meny
    sami.se » Nyhet »
  • Power Up: Ta din musikkarriär till nästa nivå med god branschkunskap

Dinah Yonas Manna under filmningen av SAMI:s nya utbildningar.

Oavsett om du är ny i branschen eller en erfaren musiker, så vet vi att det kan kännas både snårigt och komplext att förstå hur allt hänger ihop. Vem gör vad? Hur samverkar alla aktörer? Och framför allt, hur kan du tjäna pengar på din musik? Våra nya utbildningar ger dig svaren på dessa frågor och mycket mer.

SAMI:s nya utbildningar ger dig:

  • Insikt i musikbranschens ekosystem – Lär dig om de olika aktörerna och hur de samverkar för att skapa värde
  • Strategier för intäktsgenerering – Upptäck olika sätt att tjäna pengar på din musik, från royalties till licensiering
  • Konkreta karriärtips – Ta del av praktiska råd från framgångsrika artister som Dinah Yonas Manna och Johan Bäckström. De delar med sig av sina personliga erfarenheter, avgörande vägval och modet att satsa på rätt samarbeten

Det kan vara kan vara en utmaning att navigera i musikbranschen, men det är något SAMI vill förändra genom att utbilda artister och musiker på bred front. För att göra detta finns alla SAMI:s utbildningar tillgängliga i SAMI-appen så att alla medlemmar ska ha tillgång på ett enkelt och bra sätt.

Nathalie Sandberg är utbildningskoordinator på SAMI och menar att en modern och pedagogisk utformning ytterligare ökar tillgängligheten:

– Våra utbildningar är utformade för att vara både underhållande och lättförståeliga, så att du på ett engagerande sätt kan bredda dina kunskaper och ta kontroll över din karriär, säger Nathalie.

Logga in i SAMI-appen och upptäck de nya utbildningarna som kan ta din musikresa till nya höjder. Har du inte appen än, ladda ner den bums – nya möjligheter väntar! Ladda ner appen till android här och till iphone här.

 

Power Up är SAMI:s utbildningssatsning som är öppen för alla medlemmar och utbildningarna finns tillgängliga i SAMI-appen som finns att ladda ner på de vanliga plattformarna. I utbildningarna medverkar aktiva artister, musiker och ämnesexperter och de är framtagna i samarbete med DMG Education.