Meny

PADEL MUSIC

En färdig musiklösning med noga utvalda spellistor för din padelanläggning – allt i ett paket, musikavgiften till SAMI ingår. Padel Music är ett samarbete med musikleverantören Baked. 

Med Padel Music får du schemalagda spellistor med hög energinivå för att matcha din anläggnings tempo. Spellistorna består av många spår för att undvika repetition och varje månad uppdaterar våra musikredaktörer listorna med ny musik från världens främsta artister. Vi kryddar med musik som för tankarna till varmare breddgrader och ser till att sportens snabbhet, lekfullhet och glädje går igen i högtalarna. Det blir inte bättre än så här – beställ Padel Music redan idag!

FOTO: Manuel Pappacena

Priser

Så funkar det

Padel Music är en musikkanal med specialanpassad musik för just padelanläggningar. Modern musik med hög energinivå som harmonierar med det snabba spelet fördelas i ett antal spellistor med olika karaktär. Listorna schemaläggs för att följa anläggningens tempo och skapa en bra ljudmiljö över veckans alla dagar.

När du beställer Padel Music får du en musikspelare som du enkelt kopplar upp till ditt högtalarsystem. Musikspelaren är kostnadsfri om du beställer 12 månaders Padel Music, och kostar annars 2 200 kr. Du har också möjlighet att prova fritt i 14 dagar så att du får uppleva hur det är att ha Padel Music i anläggningen. Behöver du högtalarsystem samarbetar vi med Audio Pro – hör av dig om vill du veta mer.

Priserna anges exklusive moms och avser musik i lounge, lobby, entré, reception, banor eller allmänna utrymmen. Vill du spela Padel Music även i samband med servering eller butik, kryssa för det i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag. Vill du ha Padel Music för en yta som är större än 600 kvm, eller har du flera anläggningar – kontakta oss för offert.

Fullständiga avtalsvillkor finns att läsa i anslutning till beställningsformuläret.

Beställning

Jag vill spela Padel Music

  • Ange anläggningens öppettider (används för att skapa ditt spelschema). Här kan du även ange övrig information.

Vanliga frågor Visa alla frågor

Jag betalar redan till Stim

Eftersom SAMI och Stim företräder olika rättighetshavare måste du betala upphovsrättslig ersättning till båda organisationerna när du spelar musik i din verksamhet. SAMI företräder artisterna och musikerna som framför musiken. Stim företräder upphovspersonerna som skriver texten och musiken.

Även om SAMI och Stim vore en gemensam organisation skulle kostnaden bli densamma, eftersom det är två olika grupper som båda har rätt till ersättning var för sig.

Vilka är Baked?

Baked är ett gäng dedikerade musikkuratorer. De levererar musiklösningar och skräddarsyr spellistor för att passa just din verksamhet. Bland deras kunder hittar vi bland andra ICA, Nudie Jeans, IFK Göteborg. Klicka här för att komma till deras hemsida →

Jag spelar bara Spotify och betalar för det. Måste jag ändå betala till SAMI?

Kort sagt: ja. Om du använder Spotify i din verksamhet ska du även teckna ett musikavtal med oss och betala för det offentliga framförandet. Det ingår inte i ditt avtal med Spotify. Har du ett privat abonnemang hos Spotify ingår det inte heller att använda detta i din verksamhet, utan du behöver du ett företagsavtal. Du kan läsa mer på Soundtrack Your Brand

Vad är det för musik i Padel Music?

Padel Music är en musikkanal med specialanpassad musik för just padelanläggningar – garanterad att matcha tempot och skapa rätt atmosfär på din anläggning. Vi fokuserar på modern musik med hög energinivå, som harmonierar det snabba spelet och målgruppens fartfyllda nyfikenhet. Musiken schemaläggs för att följa anläggningens tempo, till exempel har en sen tisdagskväll en något mer avslappnad musikläggning jämfört med en fredag eftermiddag.

Vad behövs för att spela Padel Music?

För att kunna spela Padel Music behöver du en ljudanläggning anpassad för musik, alltså inte bara anpassad för tal/utrop, samt tillgång till nätverk och ström.

Musikspelaren ansluts till ljudanläggningen via 3,5 mm/minitele-uttag, samt till internet och elnät med nätverkskabel (ethernet/RJ45) och medföljande nätadapter.

Om du saknar ljudanläggning samarbetar vi med Audio Pro. Kontakta oss för mer info: marcus.mihaylov@sami.se

Hur funkar musikspelaren?

Musikspelaren sköter det mesta alldeles själv. Den startar direkt när den får ström och internet, ansluter automatiskt och tar emot musiken från våra centrala servrar i realtid. Om nätverksanslutningen bryts spelas musik som lagrats på internt minne till dess att nätverksanslutningen är tillbaka.

Musikspelarens mått:           78x70x26 mm
Elförbrukning:                        7-10W
Säkerhetsmärkning:             RoHS, FCC och CE
Rek. temperatur:                   mellan +0 och +50C vid drift

Kontakt

Kontakta vår Account Manager Marcus för offert eller mer information.
Ring 08-453 34 38 eller mejla marcus.mihaylov@sami.se